Beleef je passie met plezier: word Swentibold lid!

We kijken er naar uit jou als nieuw lid te verwelkomen. Om sfeer te komen proeven bieden we je 2 gratis proeflessen aan (behalve bij de selecties). Vanwege verzekeringsredenen dient u voor aanvang van de derde les als lid aangemeld te zijn.

Aanmelden kan uitsluitend door middel van het invullen van het digitaal inschrijfformulier (u krijgt de link en instructie hiervoor van de groepsleiding). Afmelden kan via email.

De informatiefolder over het reilen en zeilen binnen de vereniging vindt u hier.

Voor het overzicht met de maandelijkse contributie: klik hier

Heeft u een laag inkomen en is uw kind aan het einde van het jaar jonger dan 19 jaar? Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet kan de gemeente Sittard-Geleen de contributie voor uw kind betalen. Klik hier om meer informatie te weten te komen over dit onderwerp, of neem contact op met de gemeente, via telefoonnummer 14046 en vraag naar team ‘Samen voor alle Kinderen’. De medewerkers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur.. 

Zijn er vragen voor wat betreft de contributie of de ledenadministratie, dan kan er contact opgenomen worden met Mw. Geilen tel: 046-4810880 of email: ledenadministratie@swentiboldsittard.nl .