Sponsoring

Swentibold Sittard is een vereniging die midden in de samenleving staat. We propaganderen een sportieve en gezonde levensstijl. We bieden onze 1000+ leden een breed scala aan sportmogelijkheden zodat een leven lang gesport kan worden. Ook blijven we graag innoveren door in te spelen op nieuwe trends. Daarnaast staat de inrichting van onze nieuwe accommodatie voor de deur. Er is veel geld nodig om ons nieuwe onderkomen van een professionele inrichting te voorzien. Graag houden we onze vereniging laagdrempelig en blijft de contributie betaalbaar voor iedereen. Ondersteuning door sponsoren is voor ons dan ook onontbeerlijk.

Met name getriggerd door onze nieuwe aanstaande accommodatie is Swentibold Sittard in januari 2019 gestart met een grote sponsorcampagne en fondsenwerving. Sponsoring van onze vereniging kan een effectieve methode zijn om uw naamsbekendheid te vergroten in de regio Sittard-Geleen, en ver daar buiten. Tevens kunt u op deze manier vorm te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Middels sponsoring bent u in de gelegenheid onze grote sportieve achterban te bereiken, terwijl de vereniging in staat is nieuwe apparatuur aan te schaffen dan wel deze in topconditie te houden. Het mes snijdt hierbij aan 2 kanten en het levert een tastbare win-win samenwerking op voor alle partijen.

We nodigen potentieel geïnteresseerde sponsoren graag uit om met ons de mogelijkheden te bespreken. Voor iedere sponsor, van klein tot groot, zullen we een passende samenwerking ontwerpen. Klik hier voor meer informatie als u interesse heeft in sponsoring van Swentibold Sittard. Onze 1000+ leden staan reeds te springen en zullen u zeer dankbaar zijn!

Met trots kunnen we de volgende sponsoren reeds aan uw presenteren:
 

Zilver

Brons

Overige sponsoren