Missie: Beleef je passie met plezier!

Bewegen met passie en plezier staat centraal bij GV Swentibold. We tonen van oudsher een gevarieerd sportaanbod voor alle leeftijden. Onze lessen en activiteiten zijn een ontmoetingsplek voor iedereen! Een plek waar naast bewegen ook ontwikkeling, respect en vertrouwen in een veilige omgeving centraal staan. Het Swentiboldgevoel is bewegen voor jong en oud. Beleef je passie met plezier!

Op deze manier levert onze vereniging een bijdrage aan de lichamelijke, geestelijke en sociale ontwikkeling van talloze, overwegend jeugdige, personen. En dit willen we met veel plezier nog talloze jaren blijven doen. Ons rijk gevarieerd les- en activiteitenprogramma wordt verzorgd door vakbekwame, gediplomeerde leiders en leidsters.

Ons streven is de gymnastieksport voor iedereen toegankelijk te maken en te houden. Dit doen we door de contributie zo laag mogelijk te houden.  

De vereniging heeft momenteel meer dan 1000 leden die in de circa 80 groepen genieten van het gevarieerde aanbod van gymnastiek. Geen PC of iPad, maar lekker bewegen, niet alleen maar samen met vriendjes en vriendinnetjes. Een vrolijke lach en een gezonde blos vinden vaak belangrijker dan prestaties. Maar wij zijn toch wel trots dat we beide in huis hebben. Het leeuwendeel van de leden is recreatief bezig en vinden 1 uurtje trainen prima, maar daarnaast hebben we ook leden die op (inter)nationaal niveau in turnen, (mini-)trampolinespringen en jazz hun mannetje of vrouwtje staan. Zo zie je maar, het kan allemaal. Dat we sociale activiteiten ook belangrijk vinden is te zien aan de verschillende “niet sportieve” activiteiten die we door het jaar heen organiseren zoals bv. het jaarlijkse kamp, feestavond, Sinterklaasviering, nieuwjaarsreceptie, fietspuzzeltocht met BBQ en wat er zo nog binnen de verschillende takken ‘in het klein’ georganiseerd wordt. Gezelligheid kent geen grenzen dus of je nu wel of niet sport... Swentibold is 'the place to be'!

Lees meer over onze rijke geschiedenis.