SponsorKliks

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Swentibold Sittard, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Als je de volgende keer iets online wilt kopen, ga dan eerst naar deze pagina op onze website. Door op het SponsorKliks logo hier naast te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder populaire webshops zoals Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Blokker, Zalando, Wehkamp, Expedia, Thuisbezorgd en vele andere! Bestel je online een pizza via Thuisbezorgd dan ontvangt Swentibold Sittard hiervoor geld in onze clubkas. Koop je een TV via Coolblue, ook dan komt hierdoor GRATIS geld binnen bij je favoriete club. 

Wil je Swentibold Sittard ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks-pagina van Swentibold Sittard. Voor jou een kleine moeite, voor jouw club directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen. 

Hoe werkt dit nu precies? Het zit namelijk zo: Voor ieder aankoop die je doet via een webwinkel die meedoet aan SponsorKliks, krijgt de Stichting Vrienden van Swentibold Sittard een percentage van het aankoopbedrag. De prijs die je zelf voor het product betaald is hetzelfde, je betaald niets extra's. Het kost je dus echt helemaal niks maar levert wel GRATIS geld op voor onze clubkas. Wie wil dat nu niet? Deze opbrengsten kunnen we namelijk goed gebruiken voor het onderhoud aan turntoestellen of geluidsinstallaties in onze zalen. Of we kunnen hierdoor sneller sparen voor de aankoop van nieuwe spullen.

Maar let op, als je 'gewoon' rechtstreeks bij de webshop je bestelling doet zonder eerst op het SponsorKliks knop te klikken, dan levert dat niets op voor Swentibold Sittard. Doe je de aankoop via de SponsorKliks knop op onze website, dan wel. 

Iedere extra Euro inkomsten via SponsorKliks komt via de Stichting Vrienden van Swentibold Sittad rechtstreeks en volledig ten goede aan onze vereniging. 

Jij doet toch ook mee?