Heren selectie

Vind je het leuk om te zwaaien, te springen en te zweven? Dan is turnen echt iets voor jou! Turntalenten vanaf 5 jaar die net zo sterk en stoer willen worden als Epke en Bart kunnen bij Swentibold Sittard de uitdaging aan.

Turnen is super cool. Je leert om salto’s te springen, handstanden en reuzenzwaaien te maken en uiteraard mag de fameuze flik-flak niet ontbreken. Omdat je zowat alle spieren in je lichaam zal gebruiken krijgt je er ook nog eens een super atletisch lijf van. Jij kunt het ook!

Bij het jongens/heren turnen doe je zes toestellen die allemaal verschillend zijn: vloer, voltige, ringen, sprong, brug en rekstok. Deze variatie in toestellen maakt het juist zo leuk en uitdagend!

De herenselectie traint driemaal per week onder leiding van ons ervaren en gekwalificeerde team in onze eigen trainingshal. Alle toestellen staan hier in meervoud opgesteld zodat er efficiënt en effectief getraind kan worden. Samen met je clubgenoten is het natuurlijk ook nog eens gezellig. Je zal al gauw voelen dat je alsmaar sterker en beter wordt. Als je de oefeningen onder de knie hebt kun je meedoen aan wedstrijden, zowel provinciaal als nationaal. Soms kom je dan de echte toppers tegen, ook zij zijn als klein jochie bij de basis moeten starten. Trouwens, wist je dat de Nederlandse toppers zoals Epke en Bart op wedstrijden aan dezelfde ringen of rekstok hangen als jij? Heel spectaculair!

Kom je eens vrijblijvend kijken in de Swentiboldzaal. Of wil je graag eens een paar proeflessen proberen? Tot binnenkort!

Kledingvoorschriften

Tijdens de trainingen mag je zelf bepalen welke kleding je draagt. Zolang het maar prettig zit en functioneel is. De wedstrijdkleding van selecties wordt door de trainers bepaald en wijkt af van de verenigingskleding.

Lestijden

Dag Tijd van/tot Locatie Doelgroep Leeftijd Wachtlijst
Dinsdag 17:00 - 21:00 Swentiboldzaal j/h 6-30 jaar Ja
Donderdag 17:00 - 21:00 Swentiboldzaal j/h 6-30 jaar Ja
Zaterdag 09:00 - 13:00 Swentiboldzaal j/h 6-30 jaar Ja