Nieuws

Steun onze club: de Grote Clubactie gaat digitaal

Koop loten van de Grote Club Actie voor onze vereniging!

Vanaf zaterdag 18 september starten we weer met de verkoop van de loten voor de Grote Clubactie. Een lot kost € 3,00. Ook deze keer doen we dat digitaal zodat onze kinderen in deze coronatijd niet langs de deur hoeven, maar op een veilige manier wel de loten kunnen verkopen.

Via deze site https://lot.clubactie.nl/lot/rkgv-swentibold/310413 komt u in terecht in de digitale omgeving van de Clubactie waarin u de mogelijkheid krijgt middels een automatische incasso uw lot(en) te kopen. Liever via een QR code de pagina bezoeken, ook dat kan. Deze staat onder aan deze  mail. Verkopers kunnen de link of QR code delen, kopers kunnen rechtstreeks naar de site of de QR code scannen met hun telefoon.

En er zijn natuurlijk prijzen te winnen.

In oktober en november worden de bedragen bij de lotenkopers per bank afgeschreven. De trekkingsuitslag is vanaf 09 december te bekijken op www.clubactie.nl. Prijswinnaars ontvangen automatisch bericht.

80% van de verkoop van de Grote ClubActie gaat naar de vereniging. Het resultaat van deze actie komt  ten goede van onze leden ter ondersteuning van activiteiten zoals bijvoorbeeld het jaarlijkse Swentiboldkamp.

Stuur de link vooral door naar familie, opa’s en oma’s, buren etc. Wij als vereniging zijn erg blij met de steun van iedereen!

BEDANKT!

<< terug naar alle nieuws