Nieuws

Zomerkamp 2021?

Beste ouders/verzorgers, beste leden,

Langzaam maar zeker komt de samenleving weer los van alle beperkingen die ons door Corona opgelegd zijn. Daarom durven we ook te hopen dat het in september weer mogelijk en verantwoord is om (na een jaar onderbreking) met de jeugd op kamp te gaan.

De kampcommissie is enthousiast om dit voor te gaan bereiden, maar hoe zit dat binnen onze doelgroep en hoe kijkt u daar als ouders tegenaan? 
Dit willen we graag peilen via een korte enquête. Voor alle duidelijkheid: het gaat hier niet om een inschrijving, maar om het peilen van interesse! Uiteraard gaat het kamp alleen maar door als het volgens de dan geldende regels mag én als we met de jeugd per bus richting Sint Michielsgestel mogen reizen.

Als u dus geïnteresseerd bent om uw kind (tussen 6 en 14 jaar) mee te laten gaan op ons zomerkamp van 17 t/m 19 september 2021, vul dan voor 20 mei de enquête in via onderstaande link:

Enquête interesse zomerkamp

Bij voldoende interesse start de inschrijving halverwege juni. Jullie ontvangen daarvoor dan ook een nieuwsbrief via de mail.

Met sportieve groet,
Kampcommissie
Swentibold Sittard

<< terug naar alle nieuws