Nieuws

Buitensport

Beste leden, ouders/verzorgers,

Zoals vorige week al aangekondigd gaan wij starten met buitenlessen voor onze jeugdleden (6 t/m 16 jaar) om een structureel alternatief te bieden totdat we weer de gymzaal in mogen.

Komend weekend willen we op zaterdag van 10:30 tot 11:30 opstarten op de locatie De Wimmeren (achter de Jumbo) in Sittard. Op zondag op dezelfde tijd in Obbicht naast speeltuin 't Ruiberke (hoek Langs de Veestraat / Langs de Groene weg).

Het zal gaan om recreatieve beweeglessen, gericht op sport en spel. Bij slecht weer gaan de lessen niet door. In dat geval zullen we dit op de dag zelf 1 uur voor de start via mail en Facebook kenbaar maken.

Deelname is alleen mogelijk bij voorafgaande inschrijving via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBoYf3J_Sk2SI32HppH--XOFWWdsaY0nG8_UJO8yi_REh9EQ/viewform?usp=sf_link

Deze inschrijving geldt voor de volledige periode dat we buiten blijven sporten. Een incidentele afwezigheid hoeft niet vooraf gemeld te worden.

Bij veel inschrijvingen zijn we van plan om op beide locaties aansluitend (11:30 -12:30) een tweede uur in te plannen. De opsplitsing van de groep doen we dat bij voorkeur op basis van leeftijd, waarbij de ouderen in het tweede uur ingepland worden. 

Bij deze lessen gelden uiteraard de reguliere corona-regels, dus:

  • blijf thuis als je klachten vertoont en nog geen negatieve testuitslag hebt
  • toeschouwers zijn niet toegestaan

We hopen met dit alternatief weer wat ontspanning door inspanning te kunnen bieden voor onze jeugd, dus, schrijf vooral in!!
Laten we er samen wat moois van maken.

Beleef je passie met plezier!
Bestuur en leiding
Swentibold Sittard

<< terug naar alle nieuws