Nieuws

Corona persconferentie 17 november

Beste leden,

 

Omdat de besmettingscijfers weer dalen worden de extra maatregelen, die op 3 november ingegaan zijn per donderdag 18-11 weer opgeheven. Dit betekent voor ons dat alle lessen weer kunnen plaatsvinden volgens de regels die vóór 3 november al golden.

 

Dit betekent:

 

Groepen met de leeftijd tot en met 17 jaar:

Deze groepen kunnen gewoon op dezelfde wijze doorgaan: onderlinge afstand is niet noodzakelijk, maar wel wenselijk, geen gebruik van kleedkamers, geen publiek, blijf thuis als je klachten hebt totdat je een negatieve testuitslag hebt.


Groepen met leeftijden boven 17 jaar:

Hiervoor gelden natuurlijk ook de regels die hierboven staan, maar daarnaast een paar extra. Zolang we ons aan de NOC*NSF richtlijnen kunnen houden, mag er getraind worden. Dit houdt in: de sporters moeten altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden. Als er sprake is van sport of spel in teamverband mag dit met groepjes van maximaal 4 personen, die zowel onderling als t.o.v. andere groepjes 1,5 meter afstand moeten houden. Deze groepjes moeten zo veel mogelijk dezelfde samenstelling houden.
Als de afstand van 1,5 meter niet hanteerbaar is, dan wordt er gezocht naar tijdelijke oplossingen om zoveel mogelijk leden aan het bewegen te houden.

De groepslessen die de afgelopen 2 weken verboden waren mogen dus weer van start gaan conform de hierboven vermelde regels.

Blijf gezond en beleef je passie met plezier!

Bestuur Swentibold Sittard

<< terug naar alle nieuws