Nieuws

Corona maatregelen 3 november

Beste leden, beste ouders/verzorgers,

Even een kort bericht naar aanleiding van de extra maatregelen die de regering afgelopen dinsdag 3 november heeft afgekondigd. Welk effect hebben die op onze lessen?

Groepen met leeftijd van 17 jaar en jonger
Voor deze groepen hebben de nieuwe maatregelen geen effect, deze lessen gaan dus door zoals we dat nu al gewend zijn: geen publiek toegestaan, thuis blijven als je klachten hebt en (nog) niet negatief getest bent, geen omkleden in de kleedkamers.

Groepen (en individuele leden) met leeftijd 18 jaar en ouder
Groepslessen (dat wil zeggen: de hele groep doet dezelfde oefening en krijgt klassikale aanwijzingen) zijn niet toegestaan. Hierdoor moeten we de jazz groepen 18+ en enkele trim je fit groepen helaas afzeggen voor de komende 2 weken. Of dat ook van toepassing is op jouw groep hoor je van je trainer. Turnlessen mogen wel gegeven worden, maar per toestel met maximaal 2 personen van 18 jaar en ouder. Met daarnaast minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar. Hoe dat in de praktijk uitgevoerd gaat worden hoor je ook van je trainer.


Het spreekt voor zich dat we hier liever een ander bericht geplaatst hadden, maar alleen samen krijgen we corona eronder en als vereniging moeten we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Hopelijk kunnen we dan snel weer versoepelingen op de maatregelen bekend maken!

Blijf gezond!
Bestuur Swentibold Sittard

<< terug naar alle nieuws